2024-10-12

CleanUp Karavaan: Grote Waal


Datum: 12 oktober 10:00-11:30

Locatie: Grote Waal bij winkelcentrum Grote Beer – ingang Weel

Wil je graag anderen ontmoeten die zwerfafval opruimen in Hoorn? Of wil je starten met rapen, maar weet je niet goed hoe? De CleanUp Hoorn Karavaan komt elke tweede zaterdag van de maand naar een andere wijk in Hoorn om samen aan de slag te gaan.

De Karavaans zijn van 10:00-11:30 uur.
World CleanUp Day, de Landelijke Opschoondag en PeukMeuk zijn vaak ‘s middags. Zie onze online agenda voor actuele informatie

Gezelligheid & impact

We staan op een prominente plek in de wijk. Je herkent ons meteen aan de vrolijke groene vlaggen en de materialen. Iedereen kan meedoen, neem je (klein)kinderen, buren, kennissen of collega’s gezellig mee. Hoe meer inwoners er meedoen met de CleanUp Hoorn Karavaan, hoe meer resultaat we kunnen (laten) zien. Zo maken we samen Hoorn elke maand weer een stukje mooier en het is ook leuk om te doen!

Niet vergeten…

  • Neem je grijper en vuilniszakring mee! Heb je deze nog niet? Lees hier hoe je er aan komt. We hebben een beperkt aantal materialen te leen bij de Karavaan. 
  • Installeer de app Plastic Avengers en leg vast wat je opruimt. Zo krijgen we samen meer zicht en grip op de zwerfafvalproblematiek. 
  • Zit je op Instagram? Post je actiefoto’s met #CleanUpHoorn en verschijn op de Wall of Fame op de homepage van CleanUp Hoorn.
  • Wil je op andere momenten met iemand afspreken om in je eigen wijk aan de slag te gaan? Doe een oproep in de Facebookgroep CleanUp Hoorn

Vragen?
Heb je vragen of wil je meer weten over CleanUp Hoorn?
Stuur dan een e-mail naar cleanuphoorn@gmail.com

Gemaakt door Voor Een Mooie Stad