2023-01-07

Extra actie: Gelukkig Schoonjaar


CleanUp Hoorn doet ook mee aan de opruimingactie Gelukkig Schoonjaar van Schoon Westfriesland op zaterdag 7 januari! Zo beginnen we het nieuwe jaar goed. Doe je ook mee? Je vindt ons tussen 10:00-11:30 uur in Hoorn Kersenboogerd, Betje Wolffplein (verzamelpunt ter hoogte van fietsenmaker Grig).

Schoon Westfriesland is een verzamelnaam voor de gezamenlijke acties van verschillende zwerfafval initiatieven binnen Westfriesland. Een goed begin voor ons mooie landschap, een veiligere omgeving voor mens en dier en meer bewustwording rondom het probleem van zwerfafval is hun doel. Na het succes van vorig jaar hopen zij ook dit jaar met zo veel mogelijk mensen zo veel mogelijk zwerfafval uit het Westfriese milieu te halen. Wil je op een andere locatie deelnemen? Kijk op de Facebookpagina van Schoon Westfriesland voor meer informatie of e-mail de organisatie.

Niet vergeten…

Neem je grijper en vuilniszakring mee! Heb je deze nog niet? Haal deze van tevoren gratis af bij het gemeentehuis (tijdens openingsuren). Ter plekke hebben we een beperkt aantal materialen te leen.

  • Zit je op Instagram? Post je actiefoto’s met #CleanUpHoorn en verschijn op de Wall of Fame op de homepage van CleanUp Hoorn.
  • Wil je op andere momenten met iemand afspreken om in je eigen wijk aan de slag te gaan? Doe een oproep in de Facebookgroep CleanUp Hoorn of mail ons je telefoonnummer met het verzoek om je toe te voegen aan de Whatsappgroep.
  • Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze e-mail updates via het formulier op de homepage.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten over CleanUp Hoorn?
Stuur dan een e-mail naar cleanuphoorn@gmail.comGemaakt door Voor Een Mooie Stad