28 december 2022

Extra actie: Gelukkig Schoonjaar


We beginnen het jaar goed met meteen een extra opruimactie: we doen mee aan Gelukkig Schoonjaar van Schoon Westfriesland. Op 7 januari worden op verschillende plekken in West-Friesland extra initiatieven georganiseerd om het nieuwe jaar opgeruimd te beginnen. CleanUp Hoorn gaat tussen 10:00-11:30 uur aan de slag in Hoorn Kersenboogerd. Doe je ook mee? Neem je grijper of afvalring mee, we hebben ter plekke maar een beperkt aantal te leen. Heb je nog geen grijper of ring? Deze kun je gratis afhalen in het gemeentehuis tijdens openingsuren.

Tip: laat via Facebook @cleanuphoorn weten dat je meedoet. Maak je foto’s tijdens de opruimactie? Deel deze op instagram met #cleanuphoorn en verschijn automatisch op de wall of fame op onze homepage!

Schoon Westfriesland

Schoon Westfriesland is een verzamelnaam voor de gezamenlijke acties van verschillende zwerfafval initiatieven binnen Westfriesland. Een goed begin voor ons mooie landschap, een veiligere omgeving voor mens en dier en meer bewustwording rondom het probleem van zwerfafval is hun doel. Na het succes van vorig jaar hopen zij ook dit jaar met zo veel mogelijk mensen zo veel mogelijk zwerfafval uit het Westfriese milieu te halen. Wil je op een andere locatie deelnemen? Kijk op de Facebookpagina van Schoon Westfriesland voor meer informatie of e-mail de organisatie.Gemaakt door Voor Een Mooie Stad