03 september 2022

Nieuw: de CleanUp Hoorn Karavaan


Sluit elke maand in een andere wijk van Hoorn aan bij de vrolijke CleanUp Hoorn Karavaan: samen maken we Hoorn een stuk mooier en het is ook nog eens gezellig!

De Karavaan vervangt de eerdere Trashdates van CleanUp Hoorn. In plaats van maandelijks tegelijkertijd in verschillende wijken aan de slag te gaan, verzamelen we voortaan in één wijk voor meer gezelligheid en zichtbare impact. In de maanden waarin er een landelijke actie op de agenda staat, komt dat event in plaats van de Karavaan.

Iedereen is welkom!

Je herkent de Karavaan aan de groene vlaggen, de materialen en de vrolijke vrijwilligers van CleanUp Hoorn. Iedereen is welkom, dus neem gezellig je (klein)kinderen, buren, kennissen en collega’s mee.

  • Als je geen grijper en vuilniszakring hebt, kun je deze van tevoren gratis ophalen bij het gemeentehuis tijdens openingsuren. Bij de Karavaan hebben we een beperkt aantal materialen te leen.
  • Wij zorgen ervoor dat het afval na de actie netjes afgevoerd wordt.
  • Heb je niet eerder zwerfafval opgeruimd? De Karavaan is een mooie manier om ongedwongen kennis te maken en het zelf uit te proberen. We helpen je graag op weg.

Blijf op de hoogte

  • Op onze webagenda vind je de data en locaties van de CleanUp Hoorn Karavaan – en andere activiteiten.
  • Volg ons op Facebook en Instagram
  • Op onze homepage kun je je aanmelden om updates direct in je mailbox te ontvangen.

Liever andere tijd, andere plek, maar wel samen?

Wil je graag in je eigen wijk of op een andere dag aan de slag, maar niet in je eentje? Word lid van onze Facebookgroep en doe zelf een oproep. Je mag daar ook de resultaten delen van je eigen acties of oplossingen voorstellen voor zwerfafval. Als je foto’s van je eigen acties deelt op Instagram, vergeet dan niet #CleanUpHoorn toe te voegen. Je foto verschijnt dan op de Wall of Fame op onze website!

 Gemaakt door Voor Een Mooie Stad